Loading icon

Kruizas kabrioletu Estijoje: geriausios vietos išsinuomoti „Drop-Top“.

Estija – viliojanti Baltijos šalis, pasižyminti turtingu gobelenu, kuriame viduramžių estetika susilieja su modernumu. Taikiai įsitaisę tarp Latvijos ir Rusijos Europos šiaurės rytų pakraščiuose, Šiaurės šalių kraštovaizdžius vainikuoja gražiai išsilaikę pilys, ramūs Andų kalnai ir akmenimis grįstos gatvės. Vienas iš labiausiai įtraukiančių būdų tyrinėti tokį vaizdingą grožį yra kabrioleto automobilio jaudulys ir nepriklausomybė. Kabrioletas Estijoje populiarėja ir nesunku suprasti, kodėl. Žydras dangus, malonus oras ir laisvė išskleisti kelionės tikslus – visa tai sudaro nepamirštamą patirtį.

Tiems, kurie pasiruošę leistis į šią stilingą kelionę, jūsų žinioje yra daug geros reputacijos nuomos paslaugų, tarp kurių Bookingcar.eu išsiskiria kaip nuolatinis puikių paslaugų ir konkurencingų pasiūlymų teikėjas.

Jūsų žavesys su kabrioletu:

Kabrioleto kruizas Estijoje suteikia unikalų būdą tyrinėti Baltijos perlą. Laisvės jausmas, atsirandantis važiuojant užmiesčio juostomis su netrukdomu 360 laipsnių vaizdu į aplinką, yra neprilygstamas. Jei prognozuojama šviesi ir saulėta, galite nuleisti automobilį ant viršaus ir mėgautis gaiviu vėjeliu. Kita vertus, jei įsitvirtina snieguota žiema, patraukite viršutinę dalį atgal, kad paverstumėte savo automobilį jaukia kabina ant ratų. Kabrioletai išties suteikia universalumo geriausiu atveju.

Geriausios vietos kabrioletui išsinuomoti:

Estijoje išsibarstę daugybė nuomos agentūrų, todėl rasite daugybę variantų, kaip pasirinkti kelionę iš didžiųjų miestų ir oro uostų. Kai kurios iš geriausių vietų yra sostinė Talinas, Tartu, Pernu ir Johvi.

Talinas, Estijos kultūros ir ekonomikos širdis, yra patogioje vietoje. Automobilius galima išsinuomoti tiesiai Talino Lennart Meri oro uoste. Keliaudami per miestą galite sužavėti į fantomus panašias pilis, akmenimis grįstus pėsčiųjų takus ir XV a. bažnyčias.

Tartu, antrame pagal dydį Estijos mieste, kabrioletų nuoma daugiausia sutelkta netoli Tartu oro uosto, todėl galite lengvai pasiekti miesto patogumus, pavyzdžiui, į UNESCO pasaulio paveldo sąrašą įtrauktą Tartu universitetą.

Estijos vasaros sostinėje Pernu mieste, dėl jo artumo prie Baltijos jūros, tai ideali vieta kabrioletui išsinuomoti. Miesto centre rasite keletą variantų. Naršykite nuostabias miesto paplūdimio promenadas ir vešlius užmiesčio parkus arba važiuokite į pietus ir ramiai pabėgkite į Estijos dykumą.

Estijos šiaurės rytinėje dalyje esantis Jõhvi taip pat siūlo kabrioletų nuomos pasirinkimą. Pradėkite savo Estijos tyrinėjimus nuo čia, pradėkite nuo ramaus pakrantės miestelio Sillamäe ir leiskitės žemyn per vaizdingus Estijos kraštovaizdžius.

Prieš išsinuomodami kabrioletą, kad pradėtumėte savo nuotykius Estijoje, įsitikinkite, kad į nuomos sutartį yra įtrauktas visapusis draudimas, o tai reiškia ramybę, kol keliaujate per šį Baltijos brangakmenį. Užsakymas iš anksto taip pat gali padėti užtikrinti geresnes kainas ir garantuoti kabrioleto prieinamumą, ypač turizmo sezono piko metu.

Kabrioleto kruizų patarimai:

Kruopščiai suplanuokite savo maršrutus, kad išnaudotumėte visas kruizo galimybes. Stebėkite orų prognozes, kad nustatytumėte geriausias dienas plaukioti kabrioletu. Juk niekas nenori netikėtai permirkti. Supakuokite kai kuriuos būtiniausius priedus kelionei, pvz., skrybėlę, akinius nuo saulės ir apsaugos nuo saulės priemones.

Atminkite, kad kabrioleto kruizų Estijoje žavesys slypi ne tik sudėtingame viduramžių ir šiuolaikinio stiliaus sintezėje, matomame jos miestuose, bet ir pačioje kelionėje, patiriant Estijos charakterį ir grožį kiekvienoje nuvažiuotoje mylioje. Taigi neskubėkite, sustokite ekspromtu ir išsaugokite neįkainojamus prisiminimus iš šio nuotykio.

Linksmų kabrioletų kruizų!