Loading icon

Kruīzs ar kabrioletu Igaunijā: labākās vietas, kur īrēt Drop-Top

Igaunija ir pievilcīga Baltijas valsts ar bagātīgu gobelēnu, kas apvieno viduslaiku estētiku ar mūsdienīgumu. Mierīgi izvietojušās starp Latviju un Krieviju Eiropas ziemeļaustrumu malās, Ziemeļvalstu ainavas vainago skaisti saglabājušās pilis, rāmi Andu kalni un bruģētas ielas. Viens no iespaidīgākajiem veidiem, kā izpētīt šādu ainavisku skaistumu, ir kabrioleta automašīnas aizraušanās un neatkarība. Kabrioletu braucieni Igaunijā kļūst arvien populārāki, un nav grūti saprast, kāpēc. Debeszilās debesis, patīkami laikapstākļi un brīvība izvērst galamērķus pēc vēlēšanās – tas viss kopā padara šo neaizmirstamu pieredzi.

Tiem, kas ir gatavi doties šajā stilīgajā ceļojumā, jūsu rīcībā ir vairāki cienījami nomas pakalpojumi, starp kuriem Bookingcar.eu izceļas kā pastāvīgs izcilu pakalpojumu un konkurētspējīgu piedāvājumu nodrošinātājs.

Jūsu valdzinājums ar kabrioletu kruīziem:

Kruīzs ar kabrioletu Igaunijā sniedz unikālu veidu, kā izpētīt Baltijas pērli. Brīvības sajūta, kas rodas, braucot pa lauku joslām ar netraucētu 360 grādu skatu uz apkārtni, ir nepārspējama. Ja prognoze ir gaiša un saulaina, varat nolaist automašīnu un mērcēties atsvaidzinošajā vējā. No otras puses, ja iestājas sniegota ziema, pavelciet augšējo daļu atpakaļ, lai pārvērstu savu automašīnu par mājīgu kabīni uz riteņiem. Kabrioleti patiešām nodrošina daudzpusību vislabākajā veidā.

Labākās vietas, kur nomāt kabrioletu:

Tā kā daudzas nomas aģentūras ir izkaisītas visā Igaunijā, jūs atradīsiet daudz iespēju izvēlēties braucienu no lielākajām pilsētām un lidostām. Dažas no labākajām vietām ir galvaspilsēta Tallina, Tartu, Pērnava un Johvi.

Tallina, Igaunijas kultūras un ekonomikas centrs, atrodas ērtā vietā, un automašīnu noma ir pieejama tieši Tallinas lidostā Lennart Meri. Braucot cauri pilsētai, jūs varat pievilināt fantoma pilis, bruģēti celiņi un 15. gadsimta baznīcas.

Tartu, Igaunijas otrajā lielākajā pilsētā, kabrioletu noma galvenokārt ir koncentrēta Tartu lidostas tuvumā, nodrošinot ērtu piekļuvi pilsētas ērtībām, piemēram, UNESCO pasaules mantojuma sarakstā iekļautajai Tartu Universitātei.

Pērnavas pilsētā, Igaunijas vasaras galvaspilsētā, tās tuvums Baltijas jūrai padara to par ideālu vietu kabrioleta nomai. Jūs atradīsiet vairākas iespējas, kas atrodas pilsētas centrā. Izpētiet pilsētas krāšņās pludmales promenādes un leknus lauku parkus vai brauciet uz dienvidiem, lai izbaudītu mierīgu aizbēgšanu Igaunijas tuksnesī.

Jehvi, kas atrodas Igaunijas ziemeļaustrumu daļā, piedāvā arī dažādu kabrioletu nomu. Sāciet savu Igaunijas izpēti no šejienes, sākot ar kluso piekrastes pilsētu Sillamäe, pirms dodieties lejup pa Igaunijas gleznainajām ainavām.

Pirms īrējat kabrioletu, lai sāktu savu Igaunijas piedzīvojumu, pārliecinieties, vai jūsu nomas darījumā ir iekļauta visaptveroša apdrošināšana, kas nozīmē sirdsmieru, braucot pa šo Baltijas dārgakmeni. Iepriekšēja rezervācija var arī palīdzēt nodrošināt labākas cenas un garantēt kabrioleta pieejamību, īpaši tūrisma sezonas maksimuma laikā.

Padomi braukšanai ar kabrioletu:

Rūpīgi plānojiet savus maršrutus, lai maksimāli izmantotu savu kruīzu. Sekojiet līdzi laika prognozēm, lai izlemtu, kuras dienas ir labākās kabrioletu kruīziem. Galu galā neviens nevēlas negaidīti izmirkt. Iesaiņojiet dažus būtiskus piederumus savam ceļojumam, piemēram, cepuri, saulesbrilles un sauļošanās līdzekli.

Atcerieties, ka kabrioletu kruīza šarms Igaunijā slēpjas ne tikai sarežģītajā viduslaiku un mūsdienu stila saplūšanā, kas redzams visās pilsētās, bet arī pašā ceļojumā, piedzīvojot Igaunijas raksturu un skaistumu katrā jūdzē. Tāpēc nesteidzieties, improvizēti apstājieties un saglabājiet dažas nenovērtējamas atmiņas no šī piedzīvojuma.

Laimīgu braucienu ar kabrioletu!