Loading icon

Naršymas Korke: geriausi automobilių nuomos pasiūlymai, kuriuos turite žinoti

Žavingo ir gyvybingo Korko miesto pažinimas su vingiuojančiomis, žaliuojančiomis kalvomis ir istoriniais paminklais gali būti jaudinanti patirtis. Tačiau iš tikrųjų pasinerti į viską, ką gali pasiūlyti miestas, būtų daug lengviau, jei tinkamai išsinuomotumėte automobilį. Štai kur mes įeiname! Pažvelkime tiesiai į šias populiariausias automobilių nuomos problemas, kurias turite žinoti naršydami Korke.

Venkite oro uosto nuomos

Išsinuomoti automobilį oro uoste atrodo patogu, ypač po ilgo skrydžio, tačiau susijusios išlaidos gali būti astronominės. Į oro uosto nuomą dažnai įtraukiami papildomi mokesčiai ir mokesčiai, kurie gali žymiai padidinti visas jūsų išlaidas. Ekonomiškiau išsinuomoti automobilį iš miesto vietos, kur kainos paprastai yra konkurencingesnės.

Rezervuokite automobilį ilgesniam laikui

Taip, jūs perskaitėte teisingai! Automobilio rezervavimas ilgesniam laikui kartais gali nulemti pigesnę kainą. Automobilių nuomos įmonės kartais taiko nuolaidas ilgesnei nuomai. Jei jums reikia transporto priemonės dviem dienoms, pabandykite pratęsti rezervaciją iki trijų dienų ir palyginkite kainą. Galite tiesiog gauti geresnį pasiūlymą.

Praleiskite draudimą (jei jį jau turite)

Jei jau turite automobilio draudimą, jis dažniausiai taikomas ir nuomojamiems automobiliams. Prieš įsipareigodami mokėti papildomas išlaidas, susisiekite su savo draudimo agentūra ir patvirtinkite, ar jūsų draudimas taikomas nuomai. Daugelis kredito kortelių bendrovių taip pat teikia nemokamą automobilio nuomos draudimą kaip kortelės savininko privilegiją, todėl verta pasidomėti ir jomis.

Prieš išvažiuodami iš aikštelės apžiūrėkite automobilį

Prieš linksmai išvažiuodami nuomojama transporto priemone, skirkite laiko atidžiai apžiūrėti automobilį. Įsitikinkite, kad nėra įlenkimų ar įbrėžimų, kurie vėliau galėtų būti priskirti jums. Visada peržiūrėkite ir dokumentuokite visus esamus pažeidimus, kad išvengtumėte netikėtų mokesčių.

Užpildykite baką patys

Nuomos įmonės siūlo už mokestį grąžinti automobilį tuščiu baku. Nors ir vilioja, šie mokesčiai dažnai yra gerokai didesni, nei kainuoja pačiam pripildyti baką vietinėje degalinėje. Suplanuokite iš anksto ir prieš grąžindami automobilį skirkite kelias minutes sustojimui degalinėje netoli Korko oro uosto arba Lee upės.

Laikykitės vieno vairuotojo

Kiekvienas papildomas vairuotojas, užregistruotas sutartyje, paprastai kainuoja daugiau. Jei įmanoma, visą nuomos laikotarpį pasilikite vienam vairuotojui, kad sutaupytumėte išlaidų. Atminkite, kad paskirtas vairuotojas visada turi būti tas, kuris vairuoja, kad jis būtų įtrauktas į draudimą avarijos atveju.

Užsisakykite iš anksto

Kaip ir skrydžiams bei viešbučiams, paprastai pigiau išsinuomoti automobilį, jei užsisakote iš anksto. Paskutinės minutės užsakymai gali būti gana brangūs, ypač kelionių piko metu. Be to, iš anksto užsisakę platformas, pvz., bookingcar.eu, turėsite didesnį transporto priemonių pasirinkimą mažesnėmis kainomis.

Kelionės ne piko metu

Jei įmanoma, stenkitės vengti turizmo sezono piko. Šiuo laikotarpiu automobilių nuomos kainos gali pakilti dėl padidėjusios paklausos. Lėti turizmo laikotarpiai dažnai lemia pigesnius tarifus ir geresnį prieinamumą.

Keliaujant po antrą pagal dydį Airijos miestą reikia šiek tiek pasiruošti. Nuo istorinės Šv. Fin Baro katedros iki malonios Anglijos turgaus atmosferos (nuoroda į „Google Maps“) jūsų nuotykiai Korke bus nepamirštami. Su šiais geriausiais automobilių nuomos pasiūlymais galėsite tyrinėti miestą, kartu užtikrindami protingas ir ekonomiškas kelionių galimybes. Saugios kelionės!