Loading icon

Transports Dienvidāfrikā

Transports ir svarīga Dienvidāfrikas ekonomiskās un sociālās attīstības sastāvdaļa. Cita starpā tas palīdz atvieglot tirdzniecību, uzņēmējdarbību, preču transportēšanu, piekļuvi veselības aprūpei un pilsētu attīstību.

Dienvidāfrikas transporta tīklu veido ceļi, dzelzceļi, lidostas un ostas. Transporta departaments ir atbildīgs par visiem valsts transporta sistēmas aspektiem, tostarp plānošanu un ieviešanu.

Ir dažādi veidi, kā pārvietoties, taču sabiedriskais transports joprojām ir viena no populārākajām izvēlēm Dienvidāfrikā. . Autobusi ir izplatīts ceļošanas veids valstī, un daudzās pilsētās ir autobusu ātrās tranzīta maršruti (BRT), kas var palīdzēt paātrināt jūsu braucienu, vienlaikus palielinot drošības līmeni.

Sabiedriskā transporta sistēma Dienvidāfrikā ir galvenokārt sastāvēja no piepilsētas dzelzceļa, subsidētiem un nesubsidētiem autobusiem un taksometru pakalpojumiem. Taksometri ir īpaši populāri apdzīvotās vietās un nomaļos, un tie ir lēts un vienkāršs veids, kā veikt lielus attālumus.

Ja ceļojat grupā, bieži vien ir lētāk rezervēt privātu nomas automašīnu nekā taksometru vai taksometru vai autobuss. Dienvidāfrikā ir vairāki automašīnu nomas uzņēmumi, un tie visi piedāvā dažādus piedāvājumus atkarībā no jūsu vajadzībām.

Lielākā daļa automašīnu nomas uzņēmumu Dienvidāfrikā ļaus jums iznomāt automašīnu uz dienu, nedēļu vai pat ilgāk, lai jūs varētu atbilstoši plānot savu ceļojumu. Ja uzturēšanās laikā apmeklējat vairāk nekā vienu galamērķi, iespējams, ir vērts nomāt lielāku transportlīdzekli, lai nobrauktu vairāk zemes un izpētītu vairāk lauku.

Liela daļa cilvēku Dienvidāfrikā ir atkarīgi no transporta. nokļūt no vietas uz vietu. Tas attiecas uz tiem, kas dzīvo nelabvēlīgos apgabalos, kur transporta izmaksas var veidot ievērojamu daļu no ikmēneša izdevumiem.

Transporta izmaksas Dienvidāfrikā ir problēma, kas lielā mērā ir saistīta ar telpisko segregāciju un sliktu infrastruktūru. Tomēr valdība strādā, lai uzlabotu sabiedriskā transporta kvalitāti, lai nodrošinātu, ka tas ir pieejams visiem cilvēkiem.

Lai gan Dienvidāfrikā ir vairāku veidu autobusi, visizplatītākais ir mikroautobuss. . Tie bieži ir pārpildīti, un dažkārt ir bīstami braukt ar tiem, tāpēc, ceļojot pa valsti, varat apsvērt iespēju izmantot taksometru ar skaitītāju vai braucienu pakalpojumu lietotni, piemēram, Uber.

Cits sabiedriskā transporta veids Dienvidos. Āfrika ir tālsatiksmes treneri. Šie autobusi ir ērts un drošs risinājums, ja nepieciešams šķērsot valsti, taču tie var būt dārgi.

Dienvidāfrikas ceļi ir liels apdraudējuma avots ceļotājiem, jo autovadītāji bieži darbojas saskaņā ar alkohola vai narkotiku reibumā un ir bijusi neapdomīga transportlīdzekļa vadīšana. Satiksme parasti ir intensīva un haotiska, un negadījumi ir bieži sastopama problēma.

Turklāt ceļi dažkārt ir šauri un līkumoti, tāpēc noteikti uzmanieties, vai uz ceļa nebrauc citi transportlīdzekļi. Ceļu satiksmes negadījums var postoši ietekmēt ikviena ceļotāja sirdsmieru un labsajūtu, tāpēc ir ļoti svarīgi vienmēr braukt droši.