Loading icon

Ting at lave på Gran Canaria

Selvom Gran Canaria er lille, kan den prale af en lang liste over ting at gøre og se. Øen er kendt for sine fantastiske strande og vandsport, og øens feriesteder er travle hotspots for turister. Øens naturlige skønhed har endda gjort den til et UNESCO-bioreservat. For at få mest muligt ud af din rejse, tjek disse forslag til ting at gøre på Gran Canaria.

Lej en bil, hvis du skal udforske øen på egen hånd. Gran Canaria har mange veje, så en billeje er din bedste mulighed, hvis du vil udforske et par steder uden at bruge en masse penge. Men hvis du planlægger at køre gennem de bjergrige områder, skal du bruge en bil med firehjulstræk. Selvom en billeje på Gran Canaria er dyrere end at leje en bil på en anden ø, er det de ekstra penge værd.

Kørsel på Gran Canaria kan være udfordrende, så sørg for at køre forsigtigt. Vejene er generelt i god stand, selvom kørsel på øens snoede bjergveje kræver koncentration og dygtighed. Kør i højre side af vejen. Hastighedsgrænsen er 120 km/t på motorvejene og 50 km/t i byer. Sørg for at følge de fastsatte hastighedsgrænser, og pas på lokalbefolkningens aggressive kørestil.

Hvis du er i humør til at vandre, så tjek vulkanen Mogan, gemt i den sydlige del af Gran Canaria. Dette er det bedste sted at snorkle, og de lokale dykkere bor her. Glem ikke at nyde de storslåede solnedgange fra toppen af ​​Roque Nublo. Det er Gran Canarias naturlige symbol, og skal ses, når man besøger øen. Det siges, at hvis du bestiger den, vil du finde dig selv i himlen.