Loading icon

Ko darīt Grankanārijā

Lai gan Grankanārija ir maza, tajā ir garš saraksts ar lietām, ko darīt un redzēt. Sala ir pazīstama ar savām satriecošajām pludmalēm un ūdens sporta veidiem, un salas kūrorti ir rosīgi tūristu iecienītākie punkti. Salas dabas skaistums pat ir iemantojis to UNESCO bioloģiskajā rezervātā. Lai gūtu maksimālu labumu no ceļojuma, skatiet šos ieteikumus par Grankanārijas aktivitātēm.

Nomājiet automašīnu, ja dodaties izpētīt salu viens pats. Grankanārijā ir daudz ceļu, tāpēc automašīnu noma ir labākā izvēle, ja vēlaties izpētīt dažas vietas, netērējot daudz naudas. Bet, ja plānojat braukt pa kalnu apvidiem, jums būs nepieciešama automašīna ar visu riteņu piedziņu. Lai gan automašīnas noma Grankanārijā ir dārgāka nekā automašīnas noma citā salā, tā ir papildu naudas vērta.

Braukšana Grankanārijā var būt sarežģīta, tāpēc noteikti brauciet uzmanīgi. Ceļi kopumā ir labā stāvoklī, lai gan braukšana pa salas līkumotajiem kalnu ceļiem prasa koncentrēšanos un prasmi. Brauciet pa ceļa labo pusi. Ātruma ierobežojums uz lielceļiem ir 120 km/h, pilsētās - 50 km/h. Noteikti ievērojiet izliktos ātruma ierobežojumus un uzmanieties no vietējo iedzīvotāju agresīvā braukšanas stila.

Ja vēlaties doties pārgājienos, apskatiet Moganas vulkānu, kas ir paslēpts Grankanārijas dienvidos. Šī ir labākā vieta snorkelēšanai, un šeit dzīvo vietējie ūdenslīdēji. Neaizmirstiet vērot brīnišķīgos saulrietus no Roque Nublo virsotnes. Tas ir Grankanārijas dabiskais simbols, un tas ir jāredz, apmeklējot salu. Ir teikts, ka, uzkāpjot tajā, jūs atradīsit sevi debesīs.