Loading icon

Tekemistä Gran Canarialla

Vaikka Gran Canaria on pieni, siellä on pitkä lista tekemistä ja näkemistä. Saari tunnetaan upeista rannoistaan ​​ja vesiurheilumahdollisuuksistaan, ja saaren lomakeskukset ovat turistien vilkkaita paikkoja. Saaren luonnonkauneus on jopa ansainnut sen Unescon biosuojelualueen. Saat kaiken irti matkastasi tutustumalla näihin ehdotuksiin Gran Canarian tekemistä varten.

Vuokraa auto, jos aiot tutustua saareen yksin. Gran Canarialla on monia teitä, joten autonvuokraus on paras vaihtoehto, jos haluat tutustua muutamaan paikkaan ilman paljon rahaa. Mutta jos aiot ajaa vuoristoalueiden läpi, tarvitset nelivetoisen auton. Vaikka autonvuokraus Gran Canarialla on kalliimpaa kuin auton vuokraaminen toiselta saarelta, se on ylimääräisen rahan arvoinen.

Gran Canarialla ajaminen voi olla haastavaa, joten muista ajaa varovasti. Tiet ovat pääsääntöisesti hyvässä kunnossa, vaikka saaren mutkaisilla vuoristoteillä ajaminen vaatii keskittymistä ja taitoa. Aja tien oikealla puolella. Moottoriteillä nopeusrajoitus on 120 km/h ja kaupungeissa 50 km/h. Muista noudattaa ilmoitettuja nopeusrajoituksia ja varoa paikallisten aggressiivista ajotyyliä.

Jos olet patikoimassa, tutustu Gran Canarian eteläosaan piilotettuun Mogan-tulivuoreen. Tämä on paras paikka snorklata, ja paikalliset sukeltajat asuvat täällä. Älä unohda ihailla upeita auringonlaskuja Roque Nublon huipulta. Se on Gran Canarian luonnollinen symboli, ja se on pakko nähdä saarella vieraillessasi. Sanotaan, että jos kiipeät siihen, löydät itsesi taivaasta.