Loading icon

Látnivalók Gran Canaria területén

Noha Gran Canaria kicsi, a látnivalók és látnivalók hosszú sorával büszkélkedhet. A sziget lenyűgöző strandjairól és vízi sportjairól ismert, a sziget üdülőhelyei pedig nyüzsgő hotspotok a turisták számára. A sziget természeti szépsége még az UNESCO biorezervátumává is tette. Ha a legtöbbet szeretné kihozni utazásából, tekintse meg ezeket a Gran Canaria tennivalóira vonatkozó javaslatokat.

Ha egyedül szeretné felfedezni a szigetet, béreljen autót. Gran Canaria számos úttal rendelkezik, így az autóbérlés a legjobb megoldás, ha több helyet szeretne felfedezni anélkül, hogy sok pénzt költene. De ha a hegyvidéki területeken szeretne áthajtani, akkor összkerékhajtású autóra lesz szüksége. Míg Gran Canarián drágább autót bérelni, mint egy másik szigeten, megéri a plusz pénzt.

A Gran Canarián való vezetés kihívást jelenthet, ezért ügyeljen arra, hogy óvatosan vezessen. Az utak általában jó állapotban vannak, bár a sziget kanyargós hegyi útjain való vezetés koncentrációt és ügyességet igényel. Hajtson az út jobb oldalán. Autópályán 120 km/h, városokban 50 km/h a sebességkorlátozás. Ügyeljen arra, hogy kövesse a kiírt sebességkorlátozásokat, és ügyeljen a helyiek agresszív vezetési stílusára.

Ha túrázni vágyik, nézze meg a Gran Canaria déli részén található Mogan vulkánt. Ez a legjobb hely a sznorkelezéshez, és itt élnek a helyi búvárok. Ne felejtse el megcsodálni a csodálatos naplementét a Roque Nublo tetejéről. Ez Gran Canaria természeti szimbóluma, és kötelező látni, ha a szigetre látogat. Azt mondják, ha felmászod, a mennyországban találod magad.