Loading icon

Ting å gjøre på Gran Canaria

Selv om Gran Canaria er liten, har den en lang liste over ting å gjøre og se. Øya er kjent for sine fantastiske strender og vannsport, og øyas feriesteder er travle hotspots for turister. Øyas naturlige skjønnhet har til og med gitt den et UNESCO-bioreservat. For å få mest mulig ut av turen, sjekk ut disse forslagene til ting å gjøre på Gran Canaria.

Lei en bil hvis du skal utforske øya på egenhånd. Gran Canaria har mange veier, så leiebil er det beste alternativet hvis du vil utforske noen få steder uten å bruke mye penger. Men hvis du planlegger å kjøre gjennom fjellområdene, trenger du en bil med firehjulsdrift. Selv om en leiebil på Gran Canaria er dyrere enn å leie en bil på en annen øy, er det verdt de ekstra pengene.

Kjøring på Gran Canaria kan være utfordrende, så sørg for å kjøre forsiktig. Veiene er generelt i god stand, selv om kjøring på øyas svingete fjellveier krever konsentrasjon og dyktighet. Kjør på høyre side av veien. Fartsgrensen er 120 km/t på motorveier, og 50 km/t i byer. Sørg for å følge oppgitte fartsgrenser, og se opp for lokalbefolkningens aggressive kjørestil.

Hvis du er i humør for fotturer, sjekk ut Mogan-vulkanen, gjemt sør på Gran Canaria. Dette er det beste stedet å snorkle, og de lokale dykkerne bor her. Ikke glem å ta inn de praktfulle solnedgangene fra toppen av Roque Nublo. Det er Gran Canarias naturlige symbol, og er et must å se når du besøker øya. Det sies at hvis du klatrer på den, vil du finne deg selv i himmelen.